Προϊόντα για μηχανή retort (34)

Πολυδημητριακή ψωμάκι - Ψωμάκια

Πολυδημητριακή ψωμάκι - Ψωμάκια

Πολυδημητριακό ψωμάκι
Γκριλνταρισμένο Κομμένο Μπαγκέτα (200γρ) - Γκριλνταρισμένο Κομμένο Μπαγκέτα

Γκριλνταρισμένο Κομμένο Μπαγκέτα (200γρ) - Γκριλνταρισμένο Κομμένο Μπαγκέτα

Οι φρυγανισμένες φέτες μπαγκέτας θα ικανοποιήσουν όλες τις γευστικές στιγμές της ημέρας: πρωινά, απεριτίφ, σαλάτες, σνακ... Έχουν γίνει ένα από τα κορυφαία προϊόντα της Biscotte Roger. Φρυγανισμένες Φέτες Μπαγκέτας Σύνθεση: Αλεύρι σίτου (αλεύρι σίκαλης, γλουτένη), ηλιέλαιο, μείγμα δημητριακών (σίκαλη, κριθάρι, καλαμπόκι, βρώμη, σιτάρι, ρύζι, κεχρί), ζάχαρη, εκχύλισμα κριθαριού, μαγιά, αλάτι, σόγια, λιναρόσπορος, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, αντιοξειδωτικά: εκχύλισμα δενδρολίβανου, βιταμίνη Ε. Παρασκευάζεται σε εργαστήριο που χρησιμοποιεί σόγια, αυγά και γαλακτοκομικά προϊόντα. Συσκευασία: περίπου 36 φρυγανισμένες φέτες μπαγκέτας ανά κουτί. Καθαρό βάρος: 200g. Διατροφικά Χαρακτηριστικά: Μέση διατροφική αξία ανά 100g: Ενεργειακή αξία: 1624 KJ ή 408 Kcal. Λιπαρά: 6.2 g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα: 0.9 g Υδατάνθρακες: 72 g εκ των οποίων σάκχαρα: 2.8 g Διαιτητικές ίνες: 5.1 g Πρωτεΐνες: 13 g Αλάτι: 1.7 g
Παραδοσιακοί Διορθωτές - Διορθωτές Αλευριού

Παραδοσιακοί Διορθωτές - Διορθωτές Αλευριού

Θέλετε να διορθώσετε τα αλεύρια σας για να παρασκευάσετε ψωμιά και μπαγκέτες που πληρούν τους κανονισμούς για το παραδοσιακό γαλλικό ψωμί;
Πολβορόνες

Πολβορόνες

Συστατικά ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΟΥ*, ΑΛΕΥΡΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ*, μη υδρογονωμένα φυτικά έλαια και λίπη* (ηλιέλαιο*, κακάο*), ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, ηλιέλαιο* και κανέλα. ΕΣΠΕΛΤΑ Συστατικά ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΟΥ ΕΣΠΕΛΤΑΣ*, ΑΛΕΥΡΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ*, μη υδρογονωμένα φυτικά έλαια και λίπη* (ηλιέλαιο*, κακάο*), ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, ηλιέλαιο* και κανέλα. Αναφορά Σίτου: Poecp38 EAN Σίτου: 8413115003477 Αναφορά Σίτου: Poec-g EAN Σίτου: 8413115003460 Αναφορά Εσπελτά: Poeecp2 EAN Εσπελτά: 8413115005228 Αναφορά Εσπελτά: Poeecg EAN Εσπελτά: 8413115005235 Ενεργειακή Αξία Σίτου: 2079 Kj/496 Kcal Λίπος Σίτου: 26,2 G εκ των οποίων κορεσμένα 8,8 G Υδατάνθρακες Σίτου: 56,8 G εκ των οποίων σάκχαρα 9,33 G Πρωτεΐνη Σίτου: 8,4 G Αλάτι Σίτου: 0,1 G Ενεργειακή Αξία Εσπελτά: 2079 Kj/496 Kcal Λίπος Εσπελτά: 26,2 G εκ των οποίων κορεσμένα 8,8 G Υδατάνθρακες Εσπελτά: 56,8 G εκ των οποίων σάκχαρα 9,33 G Πρωτεΐνη Εσπελτά: 8,4 G Αλάτι Εσπελτά: 0,1 G Συσκευασίες Σίτου: Κουτί με 8 συσκευασίες των 300 G Χύμα Σίτου: Κουτί των 2 Kg. Neto Συσκευασίες Εσπελτά: Κουτί με 8 συσκευασίες των 300 G Χύμα Εσπελτά: Κουτί των 2 Kg. Neto
Τα Κλασικά μας - Ψωμιά

Τα Κλασικά μας - Ψωμιά

Κατασκευασμένο από λευκή αλεύρι (τύπου 55 ή 65) που παράγεται κοντά στους φούρνους μας (Σαρτρ, Καέν, Σεν). Ο όμορφος όγκος των μπαγκέτων μας, των μικρών ψωμιών ή των ψωμιών, καθώς και η χαρακτηριστική τους μυρωδιά, μαρτυρούν μια διαδικασία παραγωγής που είναι καλά ελεγχόμενη.
Ρουστίκ ψωμάκι σίκαλης

Ρουστίκ ψωμάκι σίκαλης

Από το 1999, η coolback αντιπροσωπεύει τη γεύση και τη φρεσκάδα σε υψηλή ποιότητα αρτοποιίας. Κατεψυγμένα αρτοσκευάσματα Ζύμη σίτου με φυσικό προζύμι. Ιδιαίτερα τραγανή και αρωματική. Ψημένη σε φούρνο πέτρας. Αριθμός προϊόντος: 994808 Βάρος κατεψυγμένου προϊόντος: 80 γρ Τεμάχια/Κουτί: 100 Κουτιά/Παλέτα: 24 Τεμάχια/Παλέτα: 2.400 Διάρκεια ζωής / Ημερομηνία λήξης: 9 / 12 μήνες Βαθμός επεξεργασίας: προψημένο
Τύπος 724 – Η Οικονομική Εναλλακτική - Τύποι Συσκευασίας

Τύπος 724 – Η Οικονομική Εναλλακτική - Τύποι Συσκευασίας

Οι εμπειρίες έχουν δείξει ότι τα υλικά αμιάντου προκαλούν σημαντική δημιουργία αυλακώσεων σε άξονες ή θήκες αντλιών λόγω υψηλότερων συντελεστών τριβής. Αυτές οι αυλακώσεις έχουν αυξήσει, μεταξύ άλλων, τα ποσοστά διαρροών, τα φαινόμενα διάβρωσης και την εισροή ρύπων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αυξημένες ανάγκες συντήρησης, μεγαλύτερους χρόνους αδράνειας και μειωμένη διάρκεια ζωής των υλικών. Ο τύπος 724 είναι μια πραγματική οικονομική εναλλακτική λύση που συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα μιας συσκευασίας αμιάντου, χωρίς όμως να παρουσιάζει τα αδύνατα σημεία της. Ο τύπος 724 είναι μια συσκευασία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθολικά και βρίσκει εφαρμογή σε ευρείες περιοχές της βιομηχανίας. Με το εύρος pH από 1 έως 13, είναι σε μεγάλο βαθμό χημικά ανθεκτική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ανησυχία και σε υψηλές θερμοκρασίες έως 280 βαθμούς Κελσίου.
Φύλλο και Λαμιναριστή Ζύμη - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Φύλλο και Λαμιναριστή Ζύμη - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πολλά διαφορετικά τελικά προϊόντα επηρεάζονται από αυτή την τεχνολογία. Η γκάμα των συστατικών μας καλύπτει την έκταση αυτών των αναγκών. Κρουασάν, σοκολατένια ψωμάκια, μπριός, με τεχνολογίες κατεψυγμένων ή μη ανυψωμένων. Γαλέτες, φρουτοπιτάκια,…
μπισκότα κ.λπ.

μπισκότα κ.λπ.

μπισκότα κ.λπ.
Γραμμή ψωμιού τορτίγια - Αυτόματη γραμμή παραγωγής ψωμιού τορτίγια

Γραμμή ψωμιού τορτίγια - Αυτόματη γραμμή παραγωγής ψωμιού τορτίγια

Παρέχουμε μηχανές και γραμμές παραγωγής τορτίγιας για μεγάλες και μικρές ικανότητες παραγωγής τορτίγιας. Οι γραμμές και οι μηχανές μας μπορούν να παράγουν τορτίγιες σε διάφορα μεγέθη. Παρέχουμε επίσης δωρεάν εκπαίδευση για το πώς να φτιάξετε τορτίγια και πώς να χρησιμοποιείτε τις μηχανές. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα.
Άμυλο καλαμποκιού

Άμυλο καλαμποκιού

Το άμυλο καλαμποκιού χρησιμοποιείται συχνά σε κέτσαπ, μαγιονέζα, διάφορες σάλτσες και πουτίγκες, καθώς και σε γέμιση πίτας. Αυτό το προϊόν μπορεί επίσης να βοηθήσει αν χρειαστεί να κάνετε τη ζύμη λιγότερο γλουτενική και να της δώσετε κάποια τρυφερότητα και απαλότητα. Το άμυλο καλαμποκιού έχει ελαφρώς περισσότερες θερμίδες από το άμυλο πατάτας. Αυτό το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη. Το προϊόν ελέγχεται για γλουτένη σε κάθε φάση παραγωγής. Η Garnec ήταν η πρώτη στη Ρωσία που έλαβε το δικαίωμα να επισημαίνει τα προϊόντα της με το σήμα «Διασταυρωμένο Σιτάρι». Αυτό το σήμα είναι σήμα ασφαλείας για προϊόντα χωρίς γλουτένη της Ένωσης Ευρωπαϊκών Κοιλιοκάκων, αναγνωρισμένο στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες. Βάρος: 400 γρ.
Ψωμάκια με μαύρες ελιές

Ψωμάκια με μαύρες ελιές

Ψωμάκια με Μαύρες Ελιές
Crepolini με πολέντα - Πρωτοτυπία για Κροκάρισμα

Crepolini με πολέντα - Πρωτοτυπία για Κροκάρισμα

Από τις Crepole που είναι φτιαγμένες με ζύμη από πολέντα, έχουμε κατοχυρώσει τους Crepolini που παρασκευάζονται κόβοντας τις Crepole σε λωρίδες περίπου 2 εκ. και τις βάζουμε να αποξηρανθούν στον φούρνο στους 280 βαθμούς, καλυμμένες με χοντρό αλάτι. Βγαίνουν μια μορφή μπισκότου που μπορείς να τσιμπολογάς οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, εξαιρετικά για απεριτίφ, για συνοδευτικά σε σαλάτες, κ.λπ.
Łąckie Pierogi - κατεψυγμένα τρόφιμα

Łąckie Pierogi - κατεψυγμένα τρόφιμα

-πιερόγκι ρούσκι -πιερόγκι με κρέας -πιερόγκι με σπανάκι και τυρί -πιερόγκι με φράουλες -πιερόγκι με μύρτιλα -πιερόγκι με γλυκό τυρί -πιερόγκι με μήλα -πιερόγκι με δαμάσκηνα -πιερόγκι με λάχανο και μανιτάρια -πιερόγκι με λάχανο και κρέας -πίζι λάντσκι -πίζι με κρέας -ουσκά με μανιτάρια -ουσκά με κρέας
Πίτα με Κιμά - Πίτα Ταψιού

Πίτα με Κιμά - Πίτα Ταψιού

Πίτα με κιμά, πατάτες, τυρί και λαχανικά
Ζύμη με Γέμιση Πατάτας - Μπέρεκ

Ζύμη με Γέμιση Πατάτας - Μπέρεκ

Ζύμη με Γέμιση Πατάτας
Λευκή κρυσταλλική ζάχαρη

Λευκή κρυσταλλική ζάχαρη

Λευκή κρυσταλλική ζάχαρη, χωρίς σβώλους, κηλίδες και ξένες ακαθαρσίες. Η ζάχαρη είναι γλυκιά, χωρίς ξένη οσμή και γεύση. Η ζάχαρη όταν διαλύεται είναι διαφανής, χωρίς αδιάλυτο ίζημα, μηχανικές και άλλες ακαθαρσίες. ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Μαζική περιεκτικότητα σε υγρασία: 0.08% Χρώμα σε διάλυμα μονάδες ICUMSA: 43.0 Μαζική περιεκτικότητα σε σακχαρόζη, %: όχι λιγότερο από 99.82%
Συσκευασία Ψωμιού

Συσκευασία Ψωμιού

Το ψωμί είναι το πιο καταναλωθέν προϊόν στα τραπέζια μας. Γι' αυτό θέλουμε να δημιουργήσουμε συσκευασίες που μας επιτρέπουν να απολαμβάνουμε τη φρεσκάδα και τη γεύση των παραδοσιακών αρτοσκευασμάτων για ακόμη περισσότερο χρόνο. Υψηλή διαφάνεια και γυαλάδα της μεμβράνης εξασφαλίζουν καλή έκθεση των συσκευασμένων αρτοσκευασμάτων. Η συσκευασία προορίζεται για μηχανές συσκευασίας. ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ ΔΟΜΕΣ: LDPE, CPP
Ολικής Άλεσης Μπαγκέτα (100%)

Ολικής Άλεσης Μπαγκέτα (100%)

Το ψωμί μας 100% ολικής άλεσης έχει μια απαράμιλλη τοστ γεύση, τραγανή και αλευρωμένη κρούστα και όλα τα οφέλη των ολικών σιτηρών. Με μια πυκνή και σκούρα ψίχα, αυτό το ψωμί έχει μια χαρακτηριστική γεύση καθώς τα ολικά συστατικά του προσδίδουν μια ελαφρώς ξινή και πολύ ιδιαίτερη γεύση. Τα ολικά σιτηρά είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα και συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του πεπτικού μας συστήματος. REF:C843A EAN-13:8436017106305 EAN-14:18436017106302 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ (Γ):305 γ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ:260 γ ΜΗΚΟΣ (CM):42 εκ ΠΛΑΤΟΣ (CM):5 εκ ΑΠΟΨΥΞΗ:20 λεπτά. | ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ:15 λεπτά. | 200ºC ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:600x398x263 ΜΟΝΑΔΕΣ:28 Μονάδες/Κουτί | 28 Κουτιά/Παλέτα ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΞΙΑ (KCAL/KJ):448 / 107 ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ (Γ):7,95 ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (Γ):47,05 ΖΑΧΑΡΑ (Γ):1,93 ΛΙΠΗ (Γ):1,36 ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ (Γ):7,95 ΑΛΑΤΙ (Γ):1,25
Κρέπες από μαυροσίταρο - Κατασκευαστής κρεπών και γαλέτας

Κρέπες από μαυροσίταρο - Κατασκευαστής κρεπών και γαλέτας

Η κρέπα από μαύρο σιτάρι μπορεί να καταναλωθεί κρύα το πρωί ως υποκατάστατο του ψωμιού, αλλά και τυλιγμένη σαν ένα «υγιεινό σάντουιτς» γεμιστή με πράσινη σαλάτα, λαχανικά, τόνο ή μικρά κομμάτια κοτόπουλου. Παραδοσιακή κρέπα από την περιοχή του Poher, στο Κέντρο του Φινιστέρ Διάμετρος: περίπου 40 εκ. Συστατικά: Γάλα, αλεύρι μαύρου σιταριού (55%), αλεύρι σιταριού, αυγά, αλεύρι σόγιας χωρίς ΓΤΟ, ηλιέλαιο, αλάτι Χάρη στη ισορροπημένη συνταγή της, είναι ιδανική για άτομα που προσέχουν τη γραμμή τους και/ή την υγεία τους. Αυτή η κρέπα είναι καλά ψημένη, με σκοπό τη συντήρηση. Καταναλώνεται κρύα σε σάντουιτς, ή ακόμα και το πρωί και το απόγευμα (με βούτυρο ή με σοκολάτα, μαρμελάδα…), και γεμιστή για μεσημεριανό και βραδινό. Ιδέα γεύματος: Για το γεύμα, μπορείτε να τη γεμίσετε με ό,τι μπορείτε να φανταστείτε: - βούτυρο, τυρί γκρυέρ, ζαμπόν, αυγό, - βούτυρο, καπνιστό σολομό, χυμό λεμονιού - τυρί, σαλάτα - λουκάνικο - καπνιστό μπέικον - με μικρά λαχανικά
Φύλλα Ελιάς - Τυπικά Ιταλικά Ζυμαρικά από την Πούλια

Φύλλα Ελιάς - Τυπικά Ιταλικά Ζυμαρικά από την Πούλια

Έτσι ονομάζεται λόγω του σχήματος που μοιάζει με φύλλο ελιάς, αυτή η ζυμαρική είναι χαρακτηριστική της Πούλια, αλλά είναι πολύ διαδεδομένη σε πολλές άλλες περιοχές της Ιταλίας.
Πεστινιός - Ζάχαρη, μέλι ή σοκολάτα

Πεστινιός - Ζάχαρη, μέλι ή σοκολάτα

Ο πεντανόστιμος πεντανοστιμιάς είναι ένα από τα πιο παραδοσιακά γλυκά της Ανδαλουσίας, που αναφέρθηκε ήδη από τον Σεραφείν Εστεμπάνεθ Καλντερόν το 1845 στην συλλογή του "Σκηνές της Ανδαλουσίας". Παρασκευάζεται χειροποίητα και τηρώντας την παλιά συνταγή αυτού του εξαιρετικού γλυκού, φτιαγμένο με εκλεκτά υλικά, χωρίς πρόσθετα συντηρητικά ή χρωστικές και με τα πρότυπα ποιότητας που απαιτεί ένα γλυκό όπως ο πεντανοστιμιάς. Ένας καλός πεντανοστιμιάς, μεταξύ άλλων, πρέπει να είναι φυλλωτός και να σπάει ή να θρυμματίζεται κατά την γεύση του. Απολαύστε μια μικρή ευχάριστη αίσθηση με τους πεντανοστιμιάδες μας και απολαύστε τους με τους συγγενείς και τους φίλους σας.
Πολυλειτουργικοί διορθωτές - Διορθωτές αλευριού

Πολυλειτουργικοί διορθωτές - Διορθωτές αλευριού

Θέλετε να προσαρμόσετε τα αλεύρια σας ώστε να αποκτήσετε ένα αλεύρι πολλαπλών εφαρμογών για την παρασκευή ειδικών ψωμιών και/ή ζαχαροπλαστικών; Αναζητάτε έναν διορθωτή που να ισορροπεί τα αλεύρια σας για την παρασκευή προϊόντων ζαχαροπλαστικής; Δημιουργείτε προϊόντα ειδικότητας όπως μπαγκέτες, τουρτέ και ρουστίκ ψωμιά και θέλετε να διορθώσετε τα αλεύρια σας ειδικά για αυτές τις εφαρμογές;
Σούπερ ραβδί πρέτζελ, προκομμένο - Πρέτζελ

Σούπερ ραβδί πρέτζελ, προκομμένο - Πρέτζελ

Σούπερ ραβδί πρέτζελ, προκομμένο
OliTomBa (ελιά, ντομάτα, βασιλικός) - Ρολά

OliTomBa (ελιά, ντομάτα, βασιλικός) - Ρολά

OliTomBa (ελιά, ντομάτα, βασιλικός)
μπισκότα κ.λπ.

μπισκότα κ.λπ.

μπισκότα κ.λπ.
Ρολό σουσαμιού - Ρολά

Ρολό σουσαμιού - Ρολά

Ψωμάκι με σουσάμι
Πλεξούδα με μύρτιλο και βανίλια - Ζαχαροπλαστική για ψήσιμο

Πλεξούδα με μύρτιλο και βανίλια - Ζαχαροπλαστική για ψήσιμο

Πλεχτό δανέζικο με μύρτιλα και βανίλια
Μακρύ ρολό πουλερικών - Snackeria

Μακρύ ρολό πουλερικών - Snackeria

Μακρύ ρολό πουλερικών
Τυροκροκέτες - Snackeria 100% Χαλάλ

Τυροκροκέτες - Snackeria 100% Χαλάλ

Τυρί κούρλα